Волейболистът Теодор Салпаров и актрисата Ралица Паскалева ще работят за

...
Волейболистът Теодор Салпаров и актрисата Ралица Паскалева ще работят за
Коментари Харесай

Ралица Паскалева и мъжът й Тео с нова мечта, искат три за щастие

Волейболистът Теодор Салпаров и актрисата Ралица Паскалева ще работят за момиче. Това разгласи самият състезател в изявление за bgvolleyball.com. 

Водещата на рисковото риалити " Игри на волята “ роди втория им наследник на 5 октомври т.г., а двамата имат и 5-годишния към този момент Максим. Салпаров пък е татко и на 15-годишния Георги, който е от някогашната му брачна половинка Бойка Делиева. 

" Емоцията да си татко за трети път е страхотна, призна 41-годишният волейболист, който се отхвърли това лято от националния тим, само че продължава да играе за пазарджишния Хебър. - Както и с първите двама сина - няма такава наслада! Важното е, че са живи и здрави, всичко мина обикновено за Ралица и дребния. Сега е в къщи спинка, директория и по този начин. А ние се любуваме като родители. Бащинството е едно от най-хубавите моменти в живота на индивида. Благодаря на Господ, че имам толкоз дечица! “.

Салпаров обаче разкри, че с Ралица доста желаят да имат и момиченце. 

" Винаги съм казвал, че каквото Господ ни подари, само че и едно момиченце – бихме се радвали доста. Надявам се идващото да е момиче. “

Запитан какво мисли чаровната актриса по въпроса, Теди съобщи: " Същото, което и аз, че сме благословени да имаме прелестни деца. Разбира се, че като имаш две момчета, ти се желае да имаш и момиче. Да сме живи и здрави, времето ще покаже. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР