Волейболистът на ЦСКА Тодор Костов направи силен мач и имаше

...
Волейболистът на ЦСКА Тодор Костов направи силен мач и имаше
Коментари Харесай

Тодор Костов: Радвам се, че бутнахме Хебър от върха

Волейболистът на ЦСКА Тодор Костов направи мощен мач и имаше огромна заслуга за успеха над Хебър с 3:1 . Пред BGvolleyball.com той показа своето мнение за срещата.

„ Получи се прекрасен мач. Момчетата играха почтено. Показахме добър волейбол и от двете страни на мрежата. Радвам се, че ги бутнахме от върха и заехме тяхното място.

Вкарах един порядъчен сервис за нашето състезание, който даде резултат. Имаше напрежение при нас в моментите, в които те ни повеждаха. Съумяхме да издържим на това напрежение, събрахме се като тим и показахме групов дух, с който успяхме да наваксаме разликата.

Сервисът е един от детайлите, с които победихме, само че може още да се желае. На обсада стояхме добре и като цяло на всички детайли показахме положително равнище. Това даде резултат “, сподели Костов.

Той разяснява и предстоящия1/4-финал с Нефтохимик за Купата на България: „ Ще имаме няколко дни отмора и по-късно ще мислим за Нефтохимик. Определено ще е тежък мач. Доколкото слушам, те се укрепват с нови играчи. Ще дадем всичко от себе си. Дано да победим. “
 ЦСКА - Хебър 3:0 @@@

Тодор Костов призна, че има напрежение в тима, подбудено проблемите, които има клубът със залата.
„ Има няколко неща, които няма по какъв начин да не въздействат на ситуацията в тима, само че като излезем на игрището забравяме за всички тези проблеми и демонстрираме най-хубавото от себе си “, безапелационен бе Костов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР