Волен Сидеров влиза в битката за кмет на София, за

...
Волен Сидеров влиза в битката за кмет на София, за
Коментари Харесай

Волен Сидеров влиза в битката за София като мъж в състезание между жени и полумъже

Волен Сидеров влиза в борбата за кмет на София, с цел да има в надпреварата сред дами и полумъже и един мъж.

Това съобщи самият Сидеров в студиото на Нова телевизия като пояснение за какво се е отказал от първичната си концепция да даде поддръжка за претендента на ГЕРБ Йорданка Фандъкова.

Как да се натискаш, като не ти желаят поддръжката, попита в контра Волен Сидеров. По думите му, концепцията за поддръжка е била " кавалерски намек " по отношение на ГЕРБ, с които мислел, че са подписали едно по-мащабно съглашение

Лидерът на " Атака " разгласи публично, че влиза в борбата за Кмет на София по време на митинга пред Съдебната палата, проведен от партията му против освобождението на австралиеца Джок Полфрийман от арбитър Калин Калпакчиев.

" Мисля, че направих едно политическо правилно предложение съгласно и съглашението, което мислех, че сме подписали с ГЕРБ ", уточни Сидеров.

На въпрос това не обтяга ли за следващ път връзките с някогашните му съдружни сътрудници от Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ, както и в управническата коалиция, Сидеров сподели, че чака в действителност да бъде поздравен от ГЕРБ за решението на се кандидатира, защото столицата има потребност от партия като " Атака ". По думите на Сидеров Вътрешна македонска революционна организация са получили прекалено много власт, с помощта на него, а след това за почнали да я употребяват в своя изгода. Волен Сидеров съобщи, че резултати на трите патриотични партии показани на европейските избори напролет на тази година не би трябвало да се съпоставят и да пораждат упования за идните избори, които са радикално разнообразни.

Волен Сидеров изрече убеденост, че е доста евентуално на локалните избори в София да има изненади и по тази причина балотажът сред Фандъкова и Манолова не би трябвало да се предпоставя. Ако има балотаж, най-вероятно ще съм аз ", уточни водачът на " Атака ".

Волен Сидеров изложи и част от проекта си за София, за който поема ангажимент като претендент за кмет: На първо място ще забрани гейпарадите. На второ място ще отстрани издевателството на паяка, който репатрира коли. Синята и зелената зона ще бъдат преразгледани. Безплатен превоз за пенсионери, възпитаници и инвалиди. Сидеров даде обещание и субсидирано парно за столичните пенсионери и многодетни фамилии. На въпрос от къде ще се вземат парите за всичко това, водачът на " Атака " изясни, че ще спре концесията на " Софийска вода ", която ограбва всички столичани. " Неустойките са детски приказки ", отсече Сидеров и добави, че частните компании ни ограбват, по тази причина и счита почистването на столицата да мине в ръцете на общинска компания. Той даде като образец чистата " като в зъболекарски кабинет " в Москва, където компанията точно е общинска. Освен това Сидеров счита да се оправи с регулацията на циганските махали, като за задачата ще има специфичен заместник-кмет и дирекция в Столична община. Ще сътвори и същинска общинска полиция, като Сидеров даде обещание за 10 месеца да ликвидира всички банди и наркогрупи, както и да се ускори защитата към учебните заведения.

" Бюджетът е задоволителен, само че не се разпределя добре ", отсече Волен Сидеров.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР