Волен Сидеров ще очаква днес, 12 юли, лидерите на ВМРО

...
Волен Сидеров ще очаква днес, 12 юли, лидерите на ВМРО
Коментари Харесай

Сидеров чака Симеонов и Каракачанов за среща, те му казаха, че не могат

Волен Сидеров ще чака през днешния ден, 12 юли, водачите на Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ – Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, които предложения ден по-рано на политически съвет на коалиция " Обединени патриоти ", съобщи кореспондент на БГНЕС.
Заседанието на политическия съвет беше свикано от " Атака ", а мотив за него е оспорваното от страна на партията премахване на Волен Сидеров от поста на ръководител на парламентарната група на патриотите. От партията на Сидеров упорстват още за изтриване на решението за смяна в управлението с аргумента, че то е нелегитимно.
Депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов, който е един от двамата новоизбрани съпредседатели на групата на патриотите, разгласи, че водачът на партията Красимир Каракачанов няма да успее да взе участие в политическия съвет, тъй като ще бъде отвън София поради ангажимент.
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов също сподели, че не може да пристигна, тъй като е в командировка и предложи да има среща на 16 юли, вторник, в 17:00 часа. Всеки вторник е и постоянното съвещание на парламентарната група на " Обединени патриоти ". Симеонов добави и, че не е склонен да има среща с тематика " нелегитимно решение ". Според Валентин Касабов няма никакъв спор в това кой е отпред на парламентарната група.
Днешната среща би трябвало да е следобяд в постройката на Народното събрание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР