Волен Сидеров понякога влиза в свой си филм и минава

...
Волен Сидеров понякога влиза в свой си филм и минава
Коментари Харесай

Пак напрежение между `патриотите`, НФСБ призоваха Сидеров да излезе от филма

Волен Сидеров от време на време влиза в " собствен си филм " и минава " друга действителност, а парламентарната група на " Обединените патриоти " (ОП) даже не го зачита за неин ръководител.

Такова резюме на положението на водача на парламентарната група на Оперативна програма Волен Сидеров направи депутатът от същата коалиция и зам.-председател на НФСБ Валентин Касабов. Думите му идват, откакто по-рано през днешния ден водачът на Атака разгласи, че е подготвен да смени Симеонов като вицепремиер. Това е поредна словесна престрелка сред съдружните сътрудници Атака и НФСБ. До последната ескалация на напрежение сред двете обединения се стигна след изменение на закона за приватизацията и приемането на " поправката Домусчиеви ". Миналата седмица вицепремиерът Валери Симеонов разгласи Атака в лобизъм поради поправките и от този момент двете обединения се атакуват една друга. 

Касабов разяснява изявлението на Волен Сидеров, че може да смени Валери Симеонов като вицепремиер с думите: " В неговия филм всичко може да стане. Той е продуцент, той е режисьор, той е всичко . Не знам, питайте него ". Зам.-председателят на НФСБ обаче посочи, че не споделя, че Сидеров има психологични проблеми. " Аз не съм доктор. Не знам, вие кажете ", сподели зам.-председателят на НФСБ на публицисти в Народното събрание.

Той разяснява и поръчката на Сидеров, че ще ревизира инспекциите на вицепремиера за шума по Черноморието. " Волен Сидеров може да ревизира и извънземните, в случай че желае ", разгласи Касабов.

По думите на Касабов парламентарната група на " Обединените патриоти " към този момент не зачитала Волен Сидеров като неин ръководител. " През тези месеци групата съвсем не се събира ", призна депутатът от НФСБ, само че разгласи, че не виждал проблем в това и връзка не им липсвала. " Срещаме се, приказваме си. Той седи до мен. Като си приказваме, обикновено си приказваме. Но понякога той влиза в някакъв филм и споделя: " аз съм еди кой си, еди що си ", изясни Касабов.

Той заяви още, че Сидеров в действителност имитира Симеонов: " Ако Валери Симеонов реши да се пошегува, че на следващия ден ще полети и ще скочи от 18-тия етаж, апелирам Сидеров да не си прави този опит и да не скача. Недей, Волене, недей. Излез от кино лентата ", сподели той.

На въпрос дали е реалистично НФСБ да излезе от ръководството, Касабов отговори: " Защо мислите по този начин, какво тъкмо се е случило. Няма търкания. Говорим за човек, който понякога минава в друга действителност ".

" Имаме доста задания, които би трябвало да решаваме. Така че не би трябвало да обръщаме внимание на Волен Сидеров. Ние си го познаваме, знаем какво прави. От време в точния момент има такива пропадания ", сподели още Касабов, само че в това време добави,че Сидеров не е проблем за НФСБ.

Останалите две обединения в " Обединените патриоти " също разясниха напрежението посред им. " Риск в политиката постоянно има . Ние сме тук, с цел да дебатираме. Теоретично подобен има за дребната и за огромната коалиция. Ще
поживеем и ще забележим. Това е политика, това е динамично деяние ", разяснява депутатът от Атака Явор Нотев и добави, че двете позиции - тази на Валери Симеонов и на Волен Сидеров ще се разискват и проучват, само че за задачата няма да бъде свикван ексклузивен съдружен съвет.

" Правим всичко допустимо дребната коалиция да се резервира . Имам мощното предпочитание пристрастеностите да се уталожат. За нас обединението би трябвало да се резервира. ние сме виновни пред нашите гласоподаватели. Смятам, същото важи и за нашите сътрудници от НФСБ и " Атака ", разяснява сбито обстановката депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР