Волен Сидеров отново изуми България с поредното си меко казано

...
Волен Сидеров отново изуми България с поредното си меко казано
Коментари Харесай

Волен Сидеров се хвали, че има ваксина срещу коронавируса

Волен Сидеров още веднъж изуми България с следващото си меко казано забавно изявление. Лидерът на " Атака " приказва в предаването " Неделник " на партийната телевизия " Алфа ". Темата беше Коронавирус, където се оказа, че Сидеров освен има какво да каже, само че по неговите думи от 6 години взел участие в разработвене на ваксина против сходен вид вируси.
" Мога да оказа помощ на властимащите в тази обстановка с ковид. От години оказвам помощ за създаването на лекарство, което оказва помощ освен против този вирус, а и против по-страшни болести. 6 години се боря да го записвам в Агенцията по медикаментите. Но това е конфликт с огромните корпорации. Сега е моментът да потвърдят, че може да се направи нещо положително. Може да дадем нещо на света. Ако това лекарство се лицензира и България го продава, ние може да станем героите на деня. Надявам се да имат слух ", съобщи водачът на " Атака ".
" Коронавирусът е една международна нервност, която е основана, с цел да пренареди света и икономическия ред. Ще банкрутират хиляди компании - богатите ще станат по-богати, а бедните по-бедни ", предвижда Сидеров.
" Това е задачата на занятието, а резулатите към този момент са забележими. Защо никой не приказва за големия срив на международните стокови тържища?
Новините в днешно време са подправени. Засипват феновете с апокалиптични данни и това е задачата. Вирусът е прочут на учените от 60-те години на предишния век. Във ветеринарните учебниците e разказан. Има ваксини против него. Не е считан за нещо рисково от този момент до през днешния ден. Не може в този момент медиите да споделят, че нещо ни е връхлетяло, откакто е известно. Сега е направено вирусът да работи върху хората, само че нервността е по-работещата част. Само преди 15 дни началникът на Националния действен щаб ген. Мутафчийски сподели, че вирусът е елементарна респираторна зараза, а грип вид Б е по-опасен.
Сега споделя за ковид, че е нещо невиждано. Защо в петък, когато се одобри решението за изключително състояние, Корнелия Нинова беше без маска в Народното събрание и кашляше против стенографите? Как по този начин обявяваш изключително състояние? Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева можеше да е с маска, министър председателят, министрите, всички почтително застанали един до различен, бяха без маски ", добавя той.
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР