Военнослужещи от 31-ви механизиран батальон от състава на Сухопътните войски

...
Военнослужещи от 31-ви механизиран батальон от състава на Сухопътните войски
Коментари Харесай

Военнослужещи помагат в борбата срещу пожара в Хасковско и в издирването на Дерменджиев

Военнослужещи от 31-ви механизиран батальон от състава на Сухопътните войски оказват помощ след 2 претенции на регионалния шеф на Хасково . Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на защитата.

От 06:00 часа през днешния ден модул в състав от 22-ма военнослужещи с 5 автомобила взе участие в гасенето на пожар , който гори сред селата Малки Воден в Община Маджарово и Дъбовец в Община Любимец. Това идва откакто регионалният шеф разгласи със Заповед бедствено състояние на територията на общините в област Хасково заради зародилите пожари.

От същия час тази заран група от 30 военнослужещи взе участие в претършуване на регион в кръстосан терен сред село Клокотница и местността „ Кенана “ по отношение на търсене на безследно изчезнало лице .

Златко Дерменджиев. Снимка: ОДМВР-Хасково

Припомняме, че 46-годишният Златко Дерменджиев е в неопределеност от 13 юли . Към момента е известно, че към 15:30 часа е напуснал дома си за обичайна си разходка и последно е бил засечен в 17:23 часа в региона на вилна зона „ Кекличево стопанство “ . Първоначално е бил разгласен за локално търсене, а на 15 юли – за общодържавно. Мъжът е висок 175 см, има овално лице, къса, бяла прошарена коса, зелени очи, с набола брада. В деня на изгубването си е носил черни къси панталони, синя тениска, бели маратонки и сламена шапка.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР