Военно-апелативният съд пусна под домашен арест подполковникът от Националната служба

...
Военно-апелативният съд пусна под домашен арест подполковникът от Националната служба
Коментари Харесай

Обвиняем за убийство офицер от НСО бе пуснат след година в ареста

Военно-апелативният съд пусна под домакински арест подполковникът от Националната работа за защита (НСО) Борис Иванов, който преди една година беше задържан и упрекнат за убийството на брокерката Станка Марангозова, оповестява. Иванов изкара една година в ареста, само че съдът преценя, че няма заплаха обвиненият да въздейства на очевидците. Внасянето на делото в съда също се бави.

„ Мярката за неотклонение „ Задържане под стража “ не е и тип наказване, с цел да се ползва във връзка с лица, които не са наказани с влезнала в действие присъда “, се споделя в определението на военния съд.

Съдиите акцентират, че делото не е импортирано в съда в рационален период, с което са лимитирани и правата на Иванов. Докато е под „ домакински арест “ обаче, той ще бъде наблюдаван с електронна гривна.

В началото на следствието от прокуратурата разгласи, че офицерът е членувал в масонска ложа и поддържал контакти с магистрати и политици. Според проверяващите точно подполковникът от НСО е имал водеща роля в незаконната група, виновна за убийството на Марангозова.

На 10 октомври 2019 година банкерката беше убита в колата си в столичния кв. „ Младост “ от моторист, който беше скрил револвера в букет с изкуствени бели рози.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР