Военният прокурор Адалберт Кръстев разказа пред съда потресаващи подробности за

...
Военният прокурор Адалберт Кръстев разказа пред съда потресаващи подробности за
Коментари Харесай

И полицайката Симона Радева се яви на делото Семерджиев

Военният прокурор Адалберт Кръстев описа пред съда потресаващи детайлности за злополуката, при която Георги Семерджиев умъртви две млади дами. Кръстев е очевидец на случая и пръв е оказал помощ на таксиметровия водач, ударен при злополуката.

На мястото е имало очевидец, който е показал посоката, в която е тръгнал Семерджиев с думите: " потеглиха натам ". Този очевидец обаче не е разпитан от служителите на реда на мястото на злополуката. Това уточни в показанията си пред съда Адалберт Кръстев.

Отстранената от служба полицайка Симона Радева се яви в Съдебната палата със прикрито лице. Името ѝ беше обвързвано с Георги Семерджиев.



Радева е била нещо като шеф на автомивката на Семерджиев, описа пред съда служащ от обекта. Тя е направлявала служащите по какъв начин мият колите. От свидетелските показания излиза наяве още, че преди злополуката служащите са измили колата на Семерджиев към 22.30 часа. По това време Симона Радева също е била в автомивката.

С персоналния си автомобил Симона Радева е занесла стълбата, с която Семерджиев да се прибере в дома си, незабавно след злополуката. Той ѝ се е обадил от телефона на един от служащите в автомивката. Според различен служащ в автомивката Симона Радева и Георги Семерджиев се прегръщали и целували " другарски ".



Снимки: БГНЕС

Делото против Георги Семерджиев стартира всъщност в Софийския градски съд. Семерджиев ще дава отговор за общо 5 закононарушения, осъществени на 10 юни, както и на 5 юли тази година.

В обвинителния акт написа, че мъжът е карал с включена полицейска лампа, със скорост 166 км/ч, без шофьорска брошура и под въздействието на опиати. Автомобилът е минал на червен светофар.

За тежката злополука на бул. " Черни връх " обвиняването е за причиняване на гибел по несъобразителност, като действието е осъществено под въздействието на метамфетамин, Семерджиев е избягал от местопроизшествието, казусът е дипломиран като изключително тежък.

Предвиденото наказване е от 5 до 20 години затвор.


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР