Военният кореспондент на Всеруската държавна телевизионна и радиоразпръскваща компания Александър

...
Военният кореспондент на Всеруската държавна телевизионна и радиоразпръскваща компания Александър
Коментари Харесай

BFM TV: Повече от хиляда морски пехотинци от ВС на Украйна се предадоха в Мариупол - около 300 ранени

Военният сътрудник на Всеруската държавна телевизионна и радиоразпръскваща компания Александър Сладков сподели в своя телеграм канал, че по предварителни данни повече от хиляда морски пехотинци от Въоръжените сили на Украйна са се предали в Мариупол.

Според него измежду украинските военни има към 300 ранени, оповестява " Вести ". Предалите се морски пехотинци преди този момент са защитавали Железарския комбинат „ Илич “, означи Сладков. Военният комисар разгласява и фрагменти, на които съгласно него е запечатан процесът на предаване.

1000 морски пехотинци от въоръжените сили на Украйна се предават на Министерството на вътрешните работи и Министерството на държавната сигурност на ДНР. Наблюдавам процеса. 300 ранени, 90 неспособни да се движат независимо. Здравите хора може да са повече от 800. Ако всичко върви по проект, [тогава] отбраната, проведена от въоръжените сили на Украйна в Металургичния комбинат им. Илич, ще падне. Това е резултат от взаимната работа на силите за сигурност и специфичните служби в Мариупол. Тогава Азовстал остава с нацистите “, написа Сладков в канала си в Telegram.

Според други източници два батальона на въоръжените сили на Украйна са се предали в Мариупол, измежду които над 200 ранени, съгласно канала Telegram на плана WarGonzo.

Ден преди този момент съветският боен сътрудник Семьон Пегов сподели, че украинските морски пехотинци, които са се предали непринудено, са взели участие в интервенцията на Народната милиция по евакуация от централата на цех " В.Илич " в Мариупол на тялото на почитан настоящ офицер.

Припомняме, че предходната неделя ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров прикани военните на украинската войска да не пропущат опцията и да се предадат. Според него са останали единствено обособени укрепени региони на Бандера, в това число цех Азовстал, който е трансфорат в „ същинска цитадела “. В същия ден войските на ДНР превзеха пристанището на Мариупол и освободиха огромен брой пандизчии и заложници. В същото време заместник-началникът на националната милиция на ДНР Едуард Басурин сподели, че освободителната интервенция в Мариупол е към довеждане докрай.

Министерството на защитата заяви, че съгласно резултатите от радиоприхващанията, с изключение на нацистите от батальон Азов и остатъците от украинските въоръжени сили, има хора в окупираните региони на града, от които забележителен брой задгранични наемници; радиокомуникациите, с изключение на на украински и съветски, се водят на още шест, най-вече европейски непознати езика. Ръководителят на Съюза на ветераните от Афганистан, Франц Клинцевич, сподели, че в Мариупол може да има високопоставени представители на командването на НАТО.

Телеграма (https://t.me/Sladkov_plus/5240)
Сладков +
1000 морски пехотинци от въоръжените сили на Украйна се предават на Министерството на вътрешните работи и Министерството на държавната сигурност на ДНР.

ВИДЕО: https://www.youtube.com/watch?v=4nOcbXgEJvU

Превод: ПИ







Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР