Военната операция на Русия в Украйна ще доведе до края

...
Военната операция на Русия в Украйна ще доведе до края
Коментари Харесай

Виктор Орбан даде неутешителна прогноза за резултатите от руската спецоперация в Украйна

Военната интервенция на Русия в Украйна ще докара до края на западното владичество над света. Това описа унгарският министър председател Виктор Орбан в изявление за немското издание Tichys Einblick.

Ръководителят на унгарското държавно управление означи, че съветската специфична интервенция " поставя завършек на ерата на предимство " на западните страни, чиито позиции, съгласно Орбан, несъмнено ще отслабнат след края на спора.

" Напълно допустимо е тази съответна война предизвикателно да постави завършек на превъзходството на Запада. Руснаците печелят. Вносът на Европейски Съюз от Русия е намалял с една четвърт, само че приходите на " Газпром " са се удвоили. Спечелиха китайците, които преди този момент бяха във властта на арабите “, отбелязя унгарският министър председател.

Според Орбан след февруарските събития европейските държавни управления " падат като плочки на домино ". Енергийната рецесия, провокирана от антируските наказания, към този момент срина позициите на министър председателите на Англия, Италия, България и Естония, счита унгарският водач.

През зимата, когато обстановката с газа ескалира до краен лимит, Орбан предвижда „ цялостна делегитимация “ на държавните управления и истеблишмънта в огромна част от Европа.

По-рано Орбан съпостави широкомащабните европейски наказания против Русия с " изстрел в белите дробове ": по думите на премиера политиката на Европейски Съюз освен не оправда упованията, само че и докара до неприятни последствия за целия съюз. Според ръководителя на кабинета на унгарските министри възобновяване на енергийния бранш в страната и съюза ще отнеме години - шестият пакет от наказания, засягащи въглеводородите, му се коства непотребен.

Бившият италиански министър председател Силвио Берлускони на собствен ред сподели, че рецесията в Украйна демонстрира изолацията на Запада от останалия свят. Берлускони означи, че множеството страни в света са отказали да осъдят специфичната интервенция на Русия в Украйна или да наложат наказания на Москва, за разлика от Съединени американски щати и техните сътрудници.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР