Водим разговор не само за избора на пръв сред равни,

...
Водим разговор не само за избора на пръв сред равни,
Коментари Харесай

Атанасова: Ще инициираме работни групи, търсещи консенсус за законодателните инициативи

Водим диалог освен за избора на пръв измежду равни, а за всички бъдещи законодателни начинания, това съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС след среща в Народното събрание с представители на други политически обединения от 49-ото Народно заседание.

Дебатът не би трябвало да бъде във връзка с личността и от коя парламентарна група ще бъде, а за вероятните решения. Всички през днешния ден декларирахме нашите цели. Обявихме, че би трябвало да се търси разговор. Ще предизвикваме в идващите дни работни групи, които да търсят консенсус във всички парламентарни групи за законодателните начинания, които ще бъдат предпочитани за Народното събрание в започващата сесия - Еврозона, Шенген, правосъдната промяна, битка с цените, спад на инфлацията, сподели още тя.

До този миг мога да кажа, че имаме добър диалог, добър звук и това се веселя,че е в първия ден на 49-ото Народно заседание, продължи Атанасова.

Все още дефинитивно решение няма. Считаме, че е доста по-добре да се вземе сложно решение за това каква ще бъде законодателната самодейност на Народното събрание и това да е обвързано с избора на ръководителя на Народното събрание, акцентира Атанасова.



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР