Бившата тенис звезда Борис Бекер се надява да изчисти повредения

...
Бившата тенис звезда Борис Бекер се надява да изчисти повредения
Коментари Харесай

Борис Бекер `резервиран да се появи в Netflix Bear Hunt`, за да възроди кариерата си след затвора

Бившата тенис звезда Борис Бекер се надява да почисти разваления си имидж, като се появи в новото риалити шоу на Холи Уилоуби - откакто беше вкаран в пандиза за нарушение на Закон за несъстоятелността.

56-годишният състезател беше любим на света на тениса, само че беше компрометиран през 2022 година, когато беше приет за отговорен по четири обвинявания по Закона за несъстоятелността, откакто беше упрекнат в неплатежоспособност над активи на стойност £2,5 милиона, с цел да изплати задължения след банкрут. Той беше изпратен в пандиза Wandsworth в Южен Лондон и по-късно изместен в пандиза Huntercombe на HM, само че беше освободен през декември 2022 година след осем месеца зад решетките.

Сега Борис наподобява се пробва да съживи кариерата си в светлината на прожекторите - и се споделя, че ще взе участие в идното шоу на Netflix Bear Hunt, което ще види звезди, които се пробват да оцелеят в джунглата, до момента в който авантюристът Беър Грилс, на 49, ще се състезава дружно с тях в някакво качество. Шоуто ще бъде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР