АТЛАНТА (АП) — Президентът Джо Байдън ще изнесе встъпителната реч

...
АТЛАНТА (АП) — Президентът Джо Байдън ще изнесе встъпителната реч
Коментари Харесай

Байдън ще произнесе встъпителна реч в Морхаус по време на суматоха в университетските кампуси на САЩ

АТЛАНТА (АП) — Президентът Джо Байдън ще изнесе встъпителната тирада в Морхаус Колидж в неделя, основна опция за изява преди изборната година черна аудитория, само че също по този начин може непосредствено да го изложи на гнева, който някои от тези и други студенти в цялата страна показват поради твърдата му поддръжка за Израел във войната му против бойците на Хамас в Газа.

Белият дом загатна, че Байдън ще се базира на терзанията на студентите и преподавателите в исторически чернокожия лицей за неговия метод към войната. Прессекретарят Карин Жан-Пиер сподели „ Останете на линия “, когато беше запитан дали президентът демократ ще отговори на терзанията, които провокираха седмици на студентски митинги в колежански кампуси в цялата страна.

Речта и обособена, Байдън е давайки по-късно в неделя в Средния запад, е част от изблика на контакти с чернокожите гласоподаватели от страна на президента, който следи по какъв начин поддръжката му измежду тези гласоподаватели понижава, откогато мощната им поддръжка му оказа помощ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР