Медицинска сестра от Пенсилвания, която е прилагала смъртоносни или потенциално

...
Медицинска сестра от Пенсилвания, която е прилагала смъртоносни или потенциално
Коментари Харесай

Медицинска сестра от Пенсилвания, която е давала на пациенти смъртоносни или потенциално смъртоносни дози инсулин, получава доживотен затвор

Медицинска сестра от Пенсилвания, която е прилагала смъртоносни или евентуално смъртоносни дози инсулин на голям брой пациенти, се призна за отговорна по три обвинявания в ликвидиране и други обвинявания в четвъртък и беше наказана до пожизнен затвор.

41-годишната Хедър Пресди получи три поредни доживотни присъди и още един пореден период от 380-760 години зад решетките по време на чуване в Бътлър, на към 30 благи (48 километра) северно от Питсбърг. Тя е изиграла роля в гибелта на минимум 17 пациенти, които са живели в пет здравни заведения в четири окръга сред 2020 година и 2023 година, споделиха прокурорите.

Жертвите са на възраст от 43 до 104 години. Колеги постоянно разпитват Pressdee's държание и сподели, че постоянно демонстрира неуважение към пациентите си и прави унизителни мнения за тях, споделиха управляващите.

Пресди се призна за отговорна по три обвинявания за ликвидиране първа степен и 19 обвинявания за опит за ликвидиране. Първоначално тя беше упрекната през май 2023 година в убийст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР