Водевилна канонада от нечисти политически интереси се опитва да настрои

...
Водевилна канонада от нечисти политически интереси се опитва да настрои
Коментари Харесай

Мръсна игра срещу МВР! Щяха ли да са доволни изродите, ако детето на Тони Златков беше убито?

Водевилна канонада от нечисти политически ползи се пробва да настрои публичното мнение против Министерство на вътрешните работи, след щастливата развръзка с Адриан Златков. Изглежда на кукловодите на задкулисието не им харесва, че 25-годишният мъж е незасегнат, а страната в лицето на оперативните служби за сигурност си свърши работата. Долнопробни медийни клоаки не престават да сипят отрова по служителите на реда, които непрекъснато полагаха старания за сполучливия свършек на драмата.

Задкулисните играчи доста подценяват аудиторията, която се пробват да отровят с внушенията си, че бащата Тони Златков надали не самичък се е справил с похищението на сина му.

Истината е, че службите за сигурност са работили дискретно и без доста звук в полза на сигурността на Златков-младши.

Специалисти работили по разкриването на отвличания са безапелационни, че незаконната формация, която е похитила Адриан е със комплицирана йерархична конструкция. Една част от бандата е отвлякла младото момче, друга го е привела до скрито и добре предпазено място, трета го е пазила, четвърта е водила договарянията с бащата, а пета е отишла да прибере парите от откупа.

Престъпната група се отличава с висока степен на конфиденциалност и обезопасяване на средствата, с които се е провеждала връзката с бащата на ВИП пленника.

Полицаите биха могли да арестуват главорезите сега, в който са получили плячката. Но това е могло да се окаже съдбовно за Адриан Златков. През цялото време родителят си е давал сметка за рисковете от откритата полицейска интервенция и самичък е помолил чиновниците да стоят настрани. Законът му дава това право.

Добре знае се какво се случва при подобен вид закононарушения, когато бандитите усетят щракването на клопката.

Политическите интриганти, обаче по никакъв начин не са удовлетворени, че обстановката завърши удобно за Адриан и фамилията му.

Кукловодите желаят кръв и трупове. За да сеят болести в така и така разграниченото българско общество. Готови са да минат даже през мъртвите тела на деца, с цел да реализиран мръсните си цели.

Номерът им, обаче няма да мине. Интересно какво ще избълват, в случай че бандата, отвлякла Адриан Златков бъде хваната и изправена пред съда. Така както се случи със сатрапите от бандата " Наглите ", които изтърпяват присъдите си зад дебелите стени на Софийския централен затвор.

Ивайло КРАЧУНОВ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР