Водещото кариерно експо за квалифицирани кадри Career Show 2020 ще

...
Водещото кариерно експо за квалифицирани кадри Career Show 2020 ще
Коментари Харесай

Career Show 2020 изцяло онлайн с рекорден брой участници: 150+ фирми и 5000+ кандидати

Водещото кариерно експо за квалифицирани фрагменти Career Show 2020 ще се организира напълно онлайн. В два дни - на 24 и 25 ноември 150+ от най-хубавите работодатели ще се срещнат с над 5000 претенденти. Въпреки сложната икономическа конюнктура, водещото кариерно експо за квалифицирани фрагменти събира рекорден брой претенденти, търсещи работа и благоприятни условия за развиване.

“Въпреки последните ограничавания, ние сме подготвени с решение. Организацията на сходно огромно събитие е дълъг развой, само че тази година ни научи да сме оптимално гъвкави и готови за всичко. Ето за какво сме помислили за всеки сюжет и обещаваме да предоставим едно в действителност дейно, пълноценно и съвременно онлайн преживяване на всички участници.

Наблюдаваме забележителен растеж на търсенето на работа от страна на квалифицираните фрагменти. Career Show Online ще разреши на доста повече хора да се включат, без значение в коя част на страната и света се намират. събира работодатели от разнообразни градове в България, Европа и света, с цел да покаже безграничните благоприятни условия за кариерно развиване, които дава 21 век. Това е мотив над 5000 души да заявят предпочитание да се срещнат с фирмите през този сезон.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.



Онлайн събитието дава изцяло ново и съвременно решение посредством новаторска платформа за видео изявленията, която ще се употребява за първи път в България. Чрез нея работодатели и претенденти ще се свържат благодарение на специфична мачмейкинг технология, предоставяща оптимално дейно преживяване за участниците. Срещите сред търсещи и предлагащи работа ще са съпроводени от с високо качество и потребно наличие - напълно онлайн.

Освен директни оферти за работа, събитието дава стратегия за развиване, спорт, ИТ, високи технологии, занимание, забавление. Професионалното и личностно развиване в никакъв случай не са били толкоз свързани, колкото сега, което е причина уредниците да наблегнат точно на тази тема. като журналистът и учител по обществена тирада Анна Цолова, продуцентите Иван и Андрей, създателят на ARC Academy Антони Иванов, психологът Ани Владимирова и други експерти ще споделят онлайн своя опит.

“Парадоксално, преди работа и персонален живот изглеждаха диференцирани, само че това беше заблуда. Сега, катализирано от смесването им в пространство и време, стана още по-видимо, че едното не може да компенсира другото! Ето за какво точно в този момент ще се наложи да осъзнаем, диференцираме и изживеем пълноценно живота си в тези най-важни сфери от живота ни!”, споделя психологът Ани Владимирова, преподавател в програмата на Career Show 2020.

Участието в събитието е изцяло гратис, само че регистрацията е наложителна от тук:

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР