Водещият на сутрешния блок на bTV Антон Хекимян направи всичко

...
Водещият на сутрешния блок на bTV Антон Хекимян направи всичко
Коментари Харесай

Експерти дълго обясняват на подпитващия Хекимян защо родителите на Адриан, а не МВР, са водили преговорите за освобождаването му

Водещият на утринния блок на bTV Антон Хекимян направи всичко допустимо, с цел да накара гостите си – специалисти по сигурността, да очернят Министерство на вътрешните работи. Първоначално доктор Тихомир Стойчев и професор Николай Радулов трябваше да разясняват дали се връщаме към времената на „ Наглите ”, когато отвличанията се бяха трансформирали в бизнес. С влизането им в студиото обаче стана ясно, че ще разясняват дали полицията се е справила със случая „ Адриан Златков ”. Повод за появяването на сходни изказвания стана фактът, че бащата на отвлеченото момче взе нещата в свои ръце, персонално договаря с похитителите, даде им каквото желаят и синът му се прибра в къщи. Поне това стана ясно от думите му ден след щастливата развръзка на случая.

Когато Стойчев и Радулов тръгваха в друга посока, Хекимян още веднъж ги връщаше към това, от което се интересува, с нов въпрос.



„ Бащата отхвърли да работи с Министерство на вътрешните работи. Това си има справедливи и субективни аргументи. Той не е задължен да спомага на полицията. Той самичък си взема решение, въпреки всичко става дума за живота на детето му. Не се колебая, че похитителите са го предизвестили да не контактува с МВР”, изясни на Хекимян някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи в държавното управление на Костов.

„ Обикновено в такива случаи всички средства за връзка на фамилията се наблюдават, тъй че най-вероятно връзката е станала по телефон на непосредствен родственик “, добави той.

„ Ако за това момче не беше заплатен откуп, то евентуално нямаше да бъде намерено “, сподели още Радулов.

Според Д-р Тихомир Стойчев не е изключено Адриан да е познавал похитителите си. В средата си той има някои лица, които не са присъщи. Днес богатият човек е нещо като бодил в очите на хората, които страдат от бедността”, добави специалистът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР