Водещият на програмата Популярна политика“, създадена от привърженици на Алексей

...
Водещият на програмата Популярна политика“, създадена от привърженици на Алексей
Коментари Харесай

Руски журналист `мобилизира` сина на Дмитрий Песков. Песков-младши: Ще го уредим това на друго равнище - Свят

Водещият на програмата „ Популярна политика “, основана от последователи на Алексей Навални, Дмитрий Низовцев разигра в ефир сина на прессекретаря на съветския президент Дмитрий Песков Николай и го повика във военното окръжие да му връчи призовка. Отговорът на Песков-младши беше повече предстоящ, в сравнение с неочакван, разказа обстановката изданието " Инсайдър ".

Дмитрий Низовцев се показа за боен комисар и заяви на сина на кремълския глас, че има изпратена призовка и би трябвало да се яви на идващия ден в 10 часа за обзор.

„ Трябва да схвана като цяло какво се случва и какви права имам. Утре да ме вземеш - повярвайте ми, нито на вас, нито на мен ми е нужно. Нямам проблем да пазя родината си - само че би трябвало да схвана целесъобразността на появяването си там, приказвам за някои политически нюанси. ” – обясни на „ комисаря “ Николай Песков. Той добави, че не би трябвало да бъде отбелязван в документите като доброволец. „ Както ми кажат, по този начин ще постъпя. Ако Владимир Владимирович (Путин, б. р.) каже, че би трябвало да отида там, ще отида. Аз не съм редови войник. "

Ето и стенограмата от водения диалог сред " военния комисар " и сина на представителя на Владимир Путин:

- Ало.
- Здравейте. Николай?
- Кой сте вие?
- Военното окръжие беседва с вас. Можете ли да разговаряте в този момент?
- Мога.
- Добър ден, да. Хайде да не затваряте телефона, както правихте предишния път. Значи, Николай…
- А вие за какво ми звъните и ми казвате почакайте?
- Защото господин Николай Песков, аз мога да беседвам с вас по този начин. Значи за какво ви звъня: Днес ви беше изпратена повиквателна, включително и в „ Госсуслуги “ и на хартия е пристигнала при вас, а вие към този момент не сте се отзовал, а там беше написан номерът, на който би трябвало да позвъните и на следващия ден в 10 сутринта да се явите във военното окръжие. Първо – за какво не се обадихте и, второ, ще дойдете ли на следващия ден във военното окръжие в 10 сутринта ви чакаме.
- Вие, това, в 10 сутринта на следващия ден аз, несъмнено няма да дойда, вие сте длъжни да разбирате, в случай че звъните на господин Песков до каква степен това не е напълно вярно аз да се намирам там. Накратко, това ще го устройвам на друго ниво. Трябва да съм наясно какво да направя вярно.
- Интересна опасност. А какво ниво, извинете?
- Защо опасност, за какво опасност?
- Вие казвате, че на някакво ниво се каните да решавате.
- Да се съветвам. Аз би трябвало да схвана изобщо какво се случва и какви права имам.
- Случва се готовност Николай. Случва се готовност в Руската федерация. Надявам се, че следите новините. Не знам с какво ниво заплашвате, аз просто ви виждам името в листата и, че би трябвало да ви позвъня.
- Защо да застрашавам, аз не застрашавам. Аз с вас съм въобще на една страна, просто аз би трябвало да разбирам по какъв начин и какво, би трябвало да се съветвам, преди да дойда при вас.
- Николай, извинете ме мен, военния човек. Накрая желая да уточня, мога ли да сложа „ тикче “ – „ склонен да отиде доброволец на фронта “?
- Не, не би трябвало да ми слагате такова тикче.

32-годишният Николай Дмитриевич Песков е правнук на именития руски военачалник Семьон Будьони. Син е на Дмитрий Песков и Анастасия Будьонная, израснал е в Лондон и постоянно употребява семейството на втория си татко Чоулз. В Англия попада в институт за млади правонарушители след кражба на мобилен телефон и е минал курс за корист с алкохол и ръководство на гнева. През 2010 той, дружно с още двама мъже, е наказан за удар с пестник в лицето на младеж по време на обир на мобилен телефон на 15 месеца в превъзпитателна институция за младежи. От 11 март 2022 година е прибавен в санкционния лист на Съединени американски щати, а от 15 март е и със възбрана за пътешестване до Англия.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР