Водещият на новините по Нова телевизия Христо Калоферов сключи брак

...
Водещият на новините по Нова телевизия Христо Калоферов сключи брак
Коментари Харесай

Тайна сватба в Нова тв. Любим водещ показа брачна халка

Водещият на новините по Нова телевизия Христо Калоферов подписа брак със своята годеница и майка на детето му на загадка гала пред най-близките си хора. В обществените мрежи новинарят разгласява фотография на ръцете им, на която се вижда ясно брачната му халка.

За разлика от сътрудника си Ники Дойнов, който мина под венчилото предходната година точно на Еньовден в бутикова винарна в Ивайловград с десетки посетители, Калоферов не желал за сватбата му да се схваща обществено. Той предпочел дамата до него и към този момент публична негова брачна половинка да остане анонимна и да не се трансформира в обект на обществен интерес.

Същото предпочитание имал и във връзка с сина им Христо, който се роди преди 2 години. Откакто е под светлините на прожекторите, тв водещият пази персоналния си живот и не разгласява фотоси с дами, като се изключи тези с колежките му от малкия екран и със сестра му. Стефка носи друга фамилия и няма образна аналогия с батко си. Тя е дете от втория брак на майката на Калоферов, само че въпреки да са от разнообразни татковци, двамата с Христо са извънредно близки.

Новинарят е превъзходен татко въпреки щастието да го сполетя чак след 40-годишна възраст, написа HotArena.

 Последвайте ниПолезна ИнформацияТаен

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР