Водещият крипто анализатор Бенджамин Коуен направи нова прогноза относно водещата

...
Водещият крипто анализатор Бенджамин Коуен направи нова прогноза относно водещата
Коментари Харесай

Експерт по криптовалута прогнозира, че биткойнът ще нарасне до 35 000 долара

Водещият крипто анализатор Бенджамин Коуен направи нова прогноза по отношение на водещата криптовалута и пазара на алткойни. Експертът отбелязва, че тази година биткойн може да доближи 35 000 $.

„ Мисля, че в кратковременен проект е доста мъчно да се каже дали биткойн може да се увеличи малко още веднъж. Предвиждам цел от 35 000 $ — това не е неприятно, в случай че може да я доближи “ – сподели анализаторът в изявление за David Lin Report.

Според CoinMarketCap, все още на писане биткойнът се търгува на $30 716, което е с 1,2% по-високо от през вчерашния ден. Пазарната капитализация на актива е $644,9 милиарда, а трейдърите са сключили ежедневни търговски съглашения в размер на $17,2 милиарда. Доминацията на пазара на биткойн е 50,1%.

Коуен също направи прогноза по отношение на алткойните. „ Ако ВTС се увеличи до $35 000, това няма да има доста добър резултат върху пазара на алткойните. Най-вероятно алткойните просто ще продължат да се срутват по отношение на своите биткойн двойници. Тогава в един миг BTC ще би трябвало да се върне надолу и пазарът на алткойните ще спадне още повече, а превъзходството [на биткойн] ще продължи да пораства “ — предвижда специалистът.

Криптоаналитикът също по този начин изясни за какво BTC решително е пред всички алткойни на пазара: „ Ликвидността е на практика изчерпана, тъй че хората търсят сигурност във BTC, а не на пазара на алткойни. Това обаче е относителна сигурност. Това не значи, че биткойнът в последна сметка няма да падне, а просто значи, че биткойнът е релативно по-стабилен. “

Напомняме, че известният криптоаналитик Уили Ву неотдавна сподели, че флагманският актив може да доближи рекордно високо равнище от $310 000. Според специалиста това ще стане допустимо, в случай че огромните капиталови компании отделят 5% от активите си за закупуване на главната криптовалута.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР