Huawei MateBook X Pro се отличава с естетичен дизайн и

...
Huawei MateBook X Pro се отличава с естетичен дизайн и
Коментари Харесай

Huawei представи олекотения лаптоп MateBook X Pro и вдъхновения от изкуството таблет MatePad 11.5″ S

Huawei MateBook X Pro се отличава с изящен дизайн и интелигентни функционалности. Устройството тежи единствено 980 грама, а дебелината на корпуса му е едвам 13,5 мм. Според компанията това е единственият преносим компютър с високопроизводителен процесор Intel Core Ultra 9, който тежи по-малко от 1 кг. Преносимият компютър се отличава с усъвършенстван дизайн, употребяващ патентования от Huawei метод за модулно разположение на платките и потреблението на свръхлеки и високоякостни алуминиеви съставни елементи.

Huawei MateBook X Pro

Huawei MateBook X Pro употребява системата Shark Fin на Huawei за отклоняване на топлината от съставените елементи, която е подсилена със специфични вентилатори и обезпечава постоянна и безпроблемна работа на устройството даже при осъществяване на задания като рендиране на 4K видео или компилиране на код.

Актуализираният таблет Huawei MatePad 11.5″ S е първото устройство на Huawei в този форм-фактор с OLED екран Huawei PaperMatte. Екранът е с диагонал 11,5 инча, разграничителна дарба 2,8K и периодичност на освежаване 144 Hz. Съотношението на страните е 3:2, което е близо до „ златното сечение “.

Huawei MatePad 11.5″ S

Екранът Huawei PaperMatte има покритие, което понижава отразяването до по-малко от 2%, като отстрани 99% от разстройствата на светлината. Tова ще ви разреши да гледате комфортно наличие даже при директна слънчева светлина, а също по този начин защищава от пръстови отпечатъци. Яркостта на екрана е 500 нита. Налична е и поддръжка на стилус.

Таблетът е поместен в лек алуминиев корпус и тежи единствено 510 грама, като дебелината му е 6,2 мм. Компанията не е прецизирала какъв чип е употребен в таблета. Няма никакво подозрение, че става дума за процесор от семейството HiSilicon Kirin. Капацитетът на батерията е 8000 mAh. Трябва да се означи, че таблетът не поддържа услугите на Гугъл.

За феновете на рисуването Huаwei предлага приложението GoPaint, което открива нови благоприятни условия за самореализация в региона на цифровото изкуство благодарение на таблет. Компанията съобщи, че приложението GoPaint е основано вследствие на съдействието на лабораториите на Huаwei с 8 разнообразни проучвателен екипа, в това число експерти по материали, оптика и графично обрисуване.

При създаването на GoPaint Huаwei си е сътрудничила и с водещи специалисти в региона на изкуството, с цел да реализира допустимо най-реалистичните резултати на писане и изобразяване. С над 100 виртуални четки, реалистични текстури и типове платна, които да задоволят и най-претенциозния консуматор. Благодарение на енджина за изобразяване FangTian, GoPaint поддържа голям брой пластове, ниска инертност и висока периодичност на фрагментите.

Huawei MateBook X Pro ще бъде разполагаем от юни 4 с цена от 1999 евро в Европа в настройка с 16 GB RAM + 1 TB памет за предпазване. Във Англия преносимият компютър ще се продава и във версия с 32 GB RAM и 2 TB предпазване за 2099 паунда. Стартовата цена на новия MatePad 11,5″ S с PaperMatte екран ще е 399 евро.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР