Водещият български производител на електроуреди за дома празнува своята 35-годишнина.

...
Водещият български производител на електроуреди за дома празнува своята 35-годишнина.
Коментари Харесай

ЕЛДОМИНВЕСТ продължава националната еко-инициатива за създаване на нови гори в България

Водещият български производител на електроуреди за дома чества своята 35-годишнина. За отбелязването на събитието компанията сложи началото на национална еко-инициатива за основаване на нови гори, под надпис , оповестяват от там за Moreto.net

Кампанията започва при започване на пролетта със засаждането на 25 декара нови гори. Първата акция се реализира край село Бистренци, област Русе със съдействието на „ Северноцентрално Държавно Предприятие ”. Близо до село Камен бряг, област Добрич се организира и втората акция с поддръжката на „ Североизточно държавно дружество. В двете залесявания с изключение на чиновници и сътрудници на ЕЛДОМИНВЕСТ се включиха и редица доброволци.

В края на месец октомври (29.10.2022) ще се провежда третата по ред акция от акцията в партньорство с „ Югозападно държавно дружество ”. Залесяването ще се извърши покрай село Златуша, община Божурище, област София.

Планирани са още акции за засаждане на нови дръвчета в регионите на:

- „ Южноцентрално държавно дружество “ на 05.11.2022 година в село Стражевци, община Кърджали, област Кърджали.

- „ Югоизточно държавно дружество " на 12.11.2022 година в град Малко Търново, община Малко Търново, област Бургас.

- „ Северозападно държавно дружество “ на 19.11.2022 година в град Своге, община Своге, област София.

Всеки искащ може да се включи като доброволец в акциите и да взе участие в основаването на нови гори в България.

Подробна информация за акцията „ ВИЕ КУПУВАТЕ УРЕД ЕЛДОМ - ЗАЕДНО ЗАСАЖДАМЕ ДЪРВО! “ и форма за записване на доброволци ще откриете на уеб страницата на ЕЛДОМИНВЕСТ:

ЕЛДОМИНВЕСТ през дългогодишната си история се е утвърдил като екологично виновна компания. Уредите ЕЛДОМ са енергоспестяващи, а за произвеждане им са вложени екологично чисти материали и технологии. Днес те работят допълнително от пет милиона семейства в България и в над 35 страни в разнообразни краища на света.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР