*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 23

...
*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 23
Коментари Харесай

Водещите новини! Митев: Президентът прави всичко възможно да падне правителството. Депутатите и днес няма да работят

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 23 юни ***

 

„ Президентът Румен Радев прави всичко допустимо да падне държавното управление. Видяхте го в изявленията му ”. Това съобщи в студиото на „ Здравей, България ” по Нова телевизия депутатът от „ Продължаваме Промяната ” Искрен Митев.

„ Това, което следва, хората го видяха на площада в сряда. Днес съм с вратовръзка на шарани, тъй като тези, които се сплотиха против Политическа партия мислят, че българските жители са шарани и че никой няма да види, че господин Пеевски се здрависа с протестиращи, подкрепящи „ Възраждане ” ”, сподели той.

***

Подари липса на кворум.

В зала не влязоха депутатите от ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и " Възраждане ".

***

" За мен беше чест да оглавявам държавно управление, свалено от Борисов, Пеевски, Трифонов и Митрофанова ", сподели Петков през вчерашния ден.

" В листата на отговорните за провалянето на Петков липсват единствено Батман и Жената - котка ", саркастична е Захариева.

***

За премиера в Народно събрание има една торба картофи –ходи, избира и гледа да се пазари. Вчера или оня ден министърът на финансисте сподели какъв брой били нарастнали задграничните вложения, вземете и проверете – „ Лукойл “ се е записал в Холандия, в резултат на което са нарастнали задграничните вложения.

***

„ По време на доста гореща война, която се организира в задния двор на Европа, една страна членка на НАТО похищава две други страни членки на НАТО пред погледа на 26 страни от Европейски Съюз, които седят неподвижно в плашеща проява на импотентност! “

***

***

***

Когато в Народното събрание имаме 240 свободни индивида България няма да е най-бедната в Европейския съюз. Всеки един е съидейник, не е назначен.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР