Водещата на популярното предаване На кафе“ по Нова телевизия, Гала,

...
Водещата на популярното предаване На кафе“ по Нова телевизия, Гала,
Коментари Харесай

Хвърча ли от NOVA? Гала се оплака от проблем със здравето, бързо си намери заместник в „На кафе“

Водещата на известното предаване „ На кафе “ по Нова телевизия, Гала, продължава да впечатлява с професионализма си и остава непроменена в очите на публиката. В четвъртък заран обаче, тя призна, че не е във форма, обяснявайки, че е „ заспала “, и съобщи зареждането на обичания си сътрудник Дарко Ангелов.
Докато Дарко се забавлява пред камерите, Гала сподели своето несъвършенство. Тя се появи на екрана с фиби, които държаха опушената обратно коса. Изглежда екипът й беше малко нехаен, защото я приготвиха за предаването доста бързо и незадълбочено.
Междувременно, Дарко откри, че казусът на Гала не е това, че е заспала, а че дясната й ръка е скована и не може да се движи свободно. Актьорът даже стартира да имитира придвижванията на сътрудника си отвън ефира.
Според Дарко, нито билките, нито естествените лекове и мазилата помагали. „ Единствено кинезитерапевтите се грижат за мен “, призна Гала, звездата на Нова телевизия.
Гала се оплака, че експлоатират контузията й в рамото и съпостави обстановката с провокациите, пред които се изправят участниците в излъчвания като „ Игри на волята “. Тя уточни, че някои участници употребяват болките си като опрощение, с цел да изоставен надпреварата.
Мъжките панелисти, които вземат участие в предаването „ На кафе “ от години, взеха решение да „ лекуват “ Гала с похвали. Най-успешен беше артистът Юли Константинов, който съобщи, че Гала постоянно ще остане момиче, тъй като е от този вид дами, които съхраняват своята хубост без значение от възрастта. Хвалбите бяха толкоз доста, че самата водеща изиска да спрат, с цел да не наподобяват иронично.
Така, макар проблемите и неудобствата, Гала продължава да показва професионализъм и да се оправя с провокациите пред нея. Тя остава един от най-обичаните и възхвалявани телевизионни лица в България, написа show.blitz.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР