Водещата на политическо–коментарното предаване „Референдум“ по БНТ Добрина Чешмеджиева е

...
Водещата на политическо–коментарното предаване „Референдум“ по БНТ Добрина Чешмеджиева е
Коментари Харесай

Водещата на Референдум Добрина Чешмеджиева показа топ тяло

Водещата на политическо–коментарното предаване „ Референдум “ по Българска национална телевизия Добрина Чешмеджиева е доказателство, че това, което виждаме на екрана, се разграничава от действителността.

В живота 44-годишната Добрина няма нищо общо с телевизионния си имидж. В предаването тя е облечена със строги публични костюми и рядко се усмихва, само че нещата са разнообразни в персоналния ѝ живот.

В живота тя е тъкмо назад на облика от екрана. Водещата е купонджийка, постоянно върви по нощни заведения, облича елегантни рокли с гол тил, а от време на време и къси панталони, твърди "Галерия " без да се базира на съответен източник.



На фотография от плажа се вижда, че водещата, която през април ще стане на 45, има забележителна фигура за възрастта си – стройни крайници и плътно тяло.

Независимо от привлекателния си тип Чешмеджиева към момента не е публично обвързана. Пред приятелки споделя, че обича свободата си и не си показва, че животът ѝ ще се затвори сред четири стени до печката, брачен партньор и дете.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР