Водещата на Игрите и звезда от лекарската поредица Откраднат живот,

...
Водещата на Игрите и звезда от лекарската поредица Откраднат живот,
Коментари Харесай

Ралица Паскалева лъсна с наедряло коремче на финала на Капките (Актрисата потвърди, че чака второ – Фото)

Водещата на „ Игрите ” и звезда от лекарската поредност „ Откраднат живот ”, която до нощес бе една от участничките в Капките се появи с много наедряло коремче. Въпреки, че Ралица бе скрила стомахчето си под обемна блуза актрисата не съумя да резервира тайната, че е бременна. Пък и за какво ли да прикрива, че скоро ще стане майка, с Теди Салпаров няма потребност да не споделят богатствата новина, че в фамилията им ще се пръкне ново бебе.

Волейболистът към този момент е баща на едно момче от предходния си брак, както и на друго момченце от чаровната си половинка. Самата Ралица в никакъв случай не е крила, че мечтае за повече деца и желае петгодишният й наследник Макс да има брат или сестра.

Сега обаче феновете се питат кой ще е новия  ко водещна „ Игрите ” откакто актрисата е в това внимателно положение. Която няма да е в положение да бъде един до друг с Димо Алексиев.

По едно време потеглиха клюки, че Ралица е бремена, само че тъй като бе доста дейна в имитаторското шоу, хората не им повярваха. Сигурно с не запомнили, че актрисата отново бе бременна по време на фотосите на лекарския хитов сериал.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР