Водещата Гала си навлече гнева на екозащитници заради модно ревю,

...
Водещата Гала си навлече гнева на екозащитници заради модно ревю,
Коментари Харесай

Гала и гръцки „кожодер“ подлудиха екоактивисти заради ревю с над 1000 избити животни

Водещата Гала си навлече гнева на екозащитници поради фешън ревю, което взе участие, научи HotArena.



 Водеща се появи на събитието, на което показва разнообразни кожени палта. На ревюто, проведено от Кремена Халваджиян,  известен гръцки дизайнер показа най-новата си сбирка. Моделиерът е прочут освен в южната ни съседка, само че и у нас, писа " България Днес ".   Палтата, които предлага гъркът, са от същинска кожа, а сумата им е няколко хиляди евро. За някои от моделите са употребявани кожи от норка, които се развъждат специфични ферми. Именно този факт разгневи най-вече бранителите на животни.

„ Над 1000 животни. Толкова изчислихме, че са убитите животни, употребявани в показаните палта на това „ vip “ шоу.

Това са единствено част от фотосите, на които известни българки побеждават гордо с одраната четина на почтени, красиви животни. Вероятно с мисълта, че тази хубост може да се трансферира и върху тях. Тук ще видите Гала, девойки от балета Funky Monkeys, Кремена Халваджиян (която е и съорганизатор) и други „ vip “ персони. Задоволството на гръцкия грабител е явно. Защото неговата компания надали ще съществува, в случай че не беше българския пазар с сходни „ вип “ дами.

Наистина не чакахме това от Магардич и Кремена Халваджиян и от доста от разпознаваемите лица на фотосите. Жалко! “, разясниха от организацията.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР