Водещата формация в управленската коалиция - Продължваме промяната (ПП), заклейми

...
Водещата формация в управленската коалиция - Продължваме промяната (ПП), заклейми
Коментари Харесай

Продължаваме промяната се обяви против Луковмарш

Водещата групировка в управническата коалиция - " Продължваме смяната " (ПП), жигосах през днешния ден от парламентарната естрада Луковмарш и се разгласи срещу провеждането му този месец.

В декларация, изчетена от депутатката Татяна Султанова, че Политическа партия се опълчва на всевъзможни опити за неонацистки и профашиски мероприятия на територията на България, защото демокрацията изключва сходни прояви на ксенофобия.

" Осъждаме всеки опит за осъществяване на събития, застрашаващи обществения мир и достолепие. В нашето настояще и бъдеще няма място за сходни прояви ", уточни тя.

В същото време нацисткото шествие е планувано за на следващия ден вечер. По традиция се провежда от Български народен съюз на Боян Расате.

Столичният кмет Йорданка Фандъкова всяка година издава възбрана за провеждането му, като по традиция от БНС все я жалят пред съда.

Миналата година полицията не позволи шествието на бдение пред къщата на ген. Христо Луков, а по-рано в същия ден се организира и контрашествие под надслова " Без нацисти по улиците ни! "
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР