Водещата борса за криптвалути Coinbase реши да спре търговията за

...
Водещата борса за криптвалути Coinbase реши да спре търговията за
Коментари Харесай

Coinbase премахва 80 двойки за търговия от платформата си

Водещата борса за криптвалути Coinbase реши да спре търговията за 80 двойки, разнообразни от USD, в опит да усъвършенства пазарната ликвидност.

Този ход, разгласен на 17 октомври, визира двойки, свързани с BTC , USDT и еврото, и е в сходство с настоящите старания на Coinbase за оценка на пазара в платформи като Coinbase Exchange, Advanced Trade и Coinbase Prime.

Търговците в отговарящи на изискванията райони към момента могат да получат достъп до тези двойки посредством по-плавни книги с поръчки в USD, употребявайки своите салда в USDC . Този различен метод подсигурява, че екосистемата за търговия остава функционална и налична макар премахването на съответни двойки.

Coinbase също по този начин показа система за „ сливане на USDC “, която разрешава на потребителите да взаимодействат безпроблемно с книгите с поръчки в USD, наблягайки гъвкавостта на USDC за депозити, тегления и търговия в границите на платформата.

Въпреки че забележителен брой търговски двойки са наранени, техният общ размер на търговия съставлява единствено дребна част от световната интензивност на платформата. Това акцентира стратегическия темперамент на решението на Coinbase, наблягайки на консолидирането на здравето на пазара пред ограничението на потребителските варианти.

Що се отнася до изцяло показване на пазара на цифрови ативи, Coinbase претърпя забележителен спад от 52% в размерите на спот търговия, достигайки едвам $76 милиарда през третото тримесечие на 2023 година

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР