Полицията в столицата на Тунис е нахлула в централата на

...
Полицията в столицата на Тунис е нахлула в централата на
Коментари Харесай

Тунизийската полиция арестува адвокат при ново нападение в централата на адвокатската колегия

Полицията в столицата на Тунис е нахлула в централата на адвокатската гилдия и е арестувала юрист, съгласно отчет, цитиращ очевидци, два дни след задържането на различен юрист и двама публицисти, които доведоха до митинги.

Излъчване онлайн на уеб страницата Tunmedia късно в понеделник сподели видеоклипове на счупени стъклени порти и съборени столове, до момента в който служители на реда арестуваха юрист Махди Загруба, изтъкнат юрист, прочут с опозицията си против президента Каис Сайед. Други юристи можеха да бъдат чути да крещят на назад във времето.

„ Това е сцена на смут... полицията влезе по демонстративен метод и арестува Загроуба и го повлякоха на земята, преди някои от тях да се върнат, с цел да разбият стъклото на вратата “, сподели юристът Калтум Кану, който беше на мястото на случая, представен да споделя Информационна организация Ройтерс.

Акцията пристигна, откакто в събота полицията още веднъж нахлу в постройката на Тунизийския медал на юристите в Тунис и задържа Соня Дахмани, юрист, известна също с крити...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР