Воденият от Станимир Стоилов - Астана продължава с впечатляващото си

...
Воденият от Станимир Стоилов - Астана продължава с впечатляващото си
Коментари Харесай

Впечатляващото представяне на Мъри и Астана в Лига Европа продължава

Воденият от Станимир Стоилов - Астана продължава с впечатляващото си показване в тазгодишното издание на Лига Европа. Казахстанският първенец победи с 1:0 Макаби (Тел Авив) като посетител в мач от група " А " и усили фрапантно възможностите си да продължение напред в шампионата.

Срещата предмина под диктовката на израелския клуб, който пропусна редица голови благоприятни условия и бе осъден в 56-ата минута, когато Патрик Твумаси вкара единственото попадение в срещата.

 Астана на Мъри Стоилов загуби дербито с Кайрат, купата ще се реши в последния кръг
Астана на Мъри Стоилов загуби дербито с Кайрат, купата ще се реши в последния кръг

Тимът на българина падна с 0:2 вкъщи

През първата част Астана рядко излизаше от половината си, само че Кяртансон, Йейни, Блекман Бабин и Атар пропуснаха. С положителни изяви се отличи и стража на гостите Ненад Ерич.

Второто полувреме стартира с следващ пропуск на Елиран Атар, а малко по-късно и Ави Рикан не съумя да означи. Така се стигна до 56-ата минута, когато Бейсебеков напредна отляво и откри Твумаси в наказателното поле, който с мощен удар простреля Райкович.

Голът несъмнено разконцентрира домакините, които до края на срещата не съумяха да реагират и по този начин изгубиха шансове за продължение напред.

В другата среща от групата Виляреал победи с 2:0 като посетител Славия (Прага). " Жълтата подводница " заема първо място във краткотрайното класиране с 8 точки. Астана е втори със 7. Чешкият гранд заема третата позиция с 4 пункта, а Макаби е финален с 1 точка.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР