Водачката в основната схема Онс Жабер загуби в осминафиналите на

...
Водачката в основната схема Онс Жабер загуби в осминафиналите на
Коментари Харесай

Онс Жабер загуби в Гуадалахара, Сакари, Гарсия и Азаренка са на четвъртфинал

Водачката в главната скица Онс Жабер загуби в осминафиналите на шампионата от сериите WTA 1000 Гуадалахара, откакто позволи поврат против италианката Мартина Тревизан.

Тунизийката отстъпи със 7:6(4), 5:7, 6:4 след повече от три часа игра, само че несъмнено може да съжалява за този процес на срещата, защото във втория сет повеждаше на два пъти с пробив и при 5:4 в своя изгода даже сервираше за успеха.

29-годишната Тревизан обаче резервира самообладание и съумя да обърне нещата в своя изгода, с цел да стигне до една от най-престижните победи в своята кариера.

Успехът обезпечи на италианката и място в четвъртфиналите на конкуренцията в Гуадалахара, където тя ще играе против американката Каролин Долахайд, която отстрани поставената под №8 Екатерина Александрова с 6:1, 6:2.

В долната половина на схемата втората сложена Мария Сакари от Гърция също се класира за четвъртфиналите, откакто надигра Камила Джорджи от Италия с 6:2, 6:2 и в спор за място в огромната четворка ще играе против колумбийката Емилиана Аранго.

Напред в шампионата продължава още и №3 в схемата Каролин Гарсия, която в осминафиналите победи със 7:5, 6:4 американката Хейли Баптист. Така, в идната фаза французойката ще срещне някогашната лидерка в международната класация Виктория Азаренка от Беларус, която се оправи с Вероника Кудерметова след 6:2, 6:1.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР