Водачите стават все по-безотговорни на пътя Серията със задържани пияни

...
Водачите стават все по-безотговорни на пътя Серията със задържани пияни
Коментари Харесай

Без книжка, пияни или дрогирани на пътя – серията в Бургаско продължава с нови изцепки

Водачите стават все по-безотговорни на пътя

Серията със арестувани пияни и дрогирани водачи в Бургаска област продължава и през уикенда. В петък сутринта в ж. к. „ Меден рудник “ лидер на няколко напитки зад кормилото провокира злополука. В събота следобяд почерпен казахстанец е спрян на пътя Бургас – Созопол, а джипът му се оказва с разменени номера. Отново по същото време на автомагистралата в посока София е аварирала надрусана с амфети жена от Раднево. Днес в Бургас водач от Ямбол, който в никакъв случай не е имал брошура, се заби в зеленчуков магазин и заплаши човешки животи. Водачите несъмнено стават все по-безотговорни на пътя.

В петък към 8.50 часа в региона на кръстовището на бургаските улици „ Георги Папаянов “ и „ Апостол челник “ в ж.к. „ Меден рудник “, чиновници от бранш „ Пътна полиция “ към ОДМВР - Бургас забелязали ПТП сред два автомобила. Това били „ Ситроен Берлинго “, ръководен от 55-годишен мъж и лек автомобил „ Опел Вектра “, с бургаска регистрация, ръководен от 46-годишен мъж. Двамата водачи са тествани за приложимост на алкохол, като тестът на 55-годишния мъж била позитивна - 1,38 промила. Водачът е арестуван за период до 24 часа. Работата по случая продължава.





В събота към 14.30 часа на пътя Бургас – Созопол, в региона до бензиностанция „ Петрол “, чиновници от Районно ръководство – Созопол спрели за инспекция лек автомобил „ Мерцедес ML 320 CDI “, с бургаска регистрация, ръководен от 43-годишен казахстански жител, живеещ в Слънчев бряг. Установено е, че поставените регистрационни табели са издадени за друго МПС – лек автомобил „ Рено 19 “, благосъстоятелност на 45-годишен мъж от с. Снягово. Водачът е тестван за приложимост на алкохол и опиати, като първата проба е била позитивна - 1.14 промила. Казахстанецът е арестуван със заповед за полицейско задържане за период от 24 часа. Работата по случая продължава.

Пак в събота към 15.00 часа чиновници от бранш „ Пътна полиция “ при ОДМВР – Бургас, посещаващи сигнал за зародила независима злополука на автомагистрала „ Тракия “, км. 346 км. в посока София, открили, че лидерката на лек автомобил „ Фолсваген Голф 4 “, със старозагорска регистрация – 30-годишна жена от Раднево, дала позитивна проба за приложимост на наркотични субстанции и техни аналози /амфетамин/. От лидерката е взета кръвна проба за химичен разбор. Работата по случая продължава.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР