Водачите на червените листи обсъжда пленумът на БСП на "Позитано"

...
Водачите на червените листи обсъжда пленумът на БСП на "Позитано"
Коментари Харесай

Вижте кои имена обсъжда БСП за водачи на листи, има промени

Водачите на алените листи разисква пленумът на Българска социалистическа партия на "Позитано " 20, написа "24 часа ".
Лидерката Корнелия Нинова най-вероятно ще води с изключение на в столичния 25-и МИР и в Благоевград. На второ място там най-вероятно ще е досегашният лидер проф. Георги Михайлов.
Очаквано Крум Зарков не е измежду прочетените пред пленума имена. На негово място в Русе ще води ексземеделският министър Иван Иванов. Не е ясно дали той ще остане първи и в досегашния си район Шумен.
Водач на листа ще е и досегашният зам.-земеделски министър и някогашен евродепутат Момчил Неков. Той е първи в Силистра.
Зам.-шефът на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров сменя района си и отива първи най-вероятно във Враца. В Сливен той ще бъде сменен от Деян Дечев. Другият зам.-шеф Кристиан Вигенин резервира Ямбол, не е ясно дали още веднъж ще е първи и в Пловдив, където конференцията още не е предходна.
Петър Кънев резервира първото място в Бургас, а Борислав Гуцанов във Варна, Явор Божанков - във Велико Търново, Филип Попов - Видин.
В Габрово лидер ще е Валери Митов. В Добрич още веднъж е Мая Димитрова, в Кюстендил - Бойко Клечков.
В Ловеч ще е първа отново Вяра Емилова. В Монтана - Ирена Анастасова, в Пазарджик - Драгомир Стойнев. В Перник лидер ще е Любомир Бонев, в Плевен най-вероятно остава Румен Гечев.
Веска Ненчева ще е първа в Пловдив-област.
Разград ще води Добрин Добрев, Смолян - Емил Хумчев. В Стара Загора ще е Георги Гьоков. В Хасково първа ще е Смиляна Нитова, а в Търговище - регионалният началник доктор Светослав Стефанов.
Все още не са минали конференциите в София, само че се чака първите си места да запазят с изключение на Нинова, Георги Свиленски и Христо Проданов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР