Водачът, размахал пистолет и проявил физическа агресия към друг шофьор

...
Водачът, размахал пистолет и проявил физическа агресия към друг шофьор
Коментари Харесай

Водач, размахал пистолет след спор за паркомясто в Пловдив, се сдоби с две обвинения

Водачът, размахал револвер и показал физическа експанзия към различен водач в Пловдив се снабди с две обвинявания. Това съобщи пред БиТиВи окръжният прокурор на Пловдив Атанас Илиев.

Той разясни, че повода за експанзията е спор за паркомясто . По думите му нападателят чакал другия мъж да освободи паркомясто, като му присветвал с фаровете и му свирил с клаксона. Това обаче единствено разгневило младия водач, който посочил непристоен жест и потеглил. В резултат на това почнало гонене.

След като нападателят съумял да спре другия автомобил на претрупан бул. в Пловдив, извадил револвер и се насочил към другия лидер. Прокурор Илиев разясни, че револверът е бил газов. Агресивният мъж нанесъл няколко удара в лицето на другия лидер през сваления прозорец на автомобила.

Илиев уточни, че единствено в границите на 5 часа причинителят на действието е бил открит и притеглен към наказателна отговорност. Повдигнати са му две обвинявания - за безчинство и лека телесна щета.

Окръжният прокурор на Пловдив съобщи, че арестувания е 56-годишен български жител от София, който не е престъпно проявен.

Наказанието, което се планува в Наказателния кодекс за осъщественото действие е отнемане от независимост до 5 години и отнемане от правото за ръководство на МПС до три години.
 Агресивен водач размахва револвер по улиците в Пловдив
Агресивен водач размахва револвер по улиците в Пловдив

Пореден случай на експанзия на пътя
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР