Водачът не само не се подчинил на полицейското разпореждане, но

...
Водачът не само не се подчинил на полицейското разпореждане, но
Коментари Харесай

Щур Екшън По Българските Пътища! Неправоспособен Джигит Спретна 85-Километрова Гонка С Колона Полицаи!

Водачът освен не се подчинил на полицейското предписание, само че нараснал скоростта и траял придвижването си в посока Велико Търново. Навлизайки на територията на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Велико Търново, униформените още веднъж създали опит за инспекция на автомобила, само че лидерът отново не извършил полицейското предписание.

Служители на Пътна полиция подхванали гонене на автомобила, който навлязъл в регионалния град и се отправил към Русе. В село Куцина преследваният автомобил навлязъл в ниви и разрушен кален път. Съдействие при преследването оказали чиновници на частна охранителна компания с високопроходима техника.

Преследваното возило било намерено затънало в калта в землището на търновското село Крушето, а наоколо до него бил и лидерът – 31-годишният М. А. от Плевен.

В хода на осъществената инспекция в автомобила е открито шише с течност, която при полеви наркотест е реагирала на метадон. Мъжът обяснил, че той употребява субстанцията. Отказал е кръвна проба и е арестуван за период до 24 часа.

По случая е стартирано досъдебно произвеждане.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР