Водачът на листата на коалиция БСП за България“ в 16

...
Водачът на листата на коалиция БСП за България“ в 16
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: БСП създава стабилност и сигурност

 Open photo

Водачът на листата на коалиция " Българска социалистическа партия за България “ в 16 МИР Кристиан Вигенин връчи членски карти на новоприети социалисти в Пловдив. Заместник-председателят на Националния съвет на Българска социалистическа партия поздрави Теодора Бахчеванска и Таня Команова, които са най-новото попълнение на пловдивската организация. Това стана по време на показване на кандидатската листа с № 28 в регион " Северен “ в Пловдив.

" Българска социалистическа партия е партията, която основава чувство за непоклатимост и сигурност. В предходното ръководство нашите министри бяха най-стабилни и постигнахме доста задължения. Сега сме си сложили цели за първите 100 дни и за идващите 4 години ръководство. Ние имаме проект какво да се случи във връзка с инфлацията, приходите, природния газ, електрическата енергия “ – акцентира в обръщението си Вигенин.

Председателят на Районния съвет на Българска социалистическа партия в " Северен “ Петър Бояджиев, който е с №18 в кандидатската листа на лявата коалиция, изброи детайлно свършеното от министрите на Българска социалистическа партия в ръководството на страната във всички браншове. Бояджиев посочи, че Българска социалистическа партия е стожерът на обществените действия и гласуването с №28 на изборите на 2 октомври е поръчител за това, което следва.

Кристиан Вигенин не изключва опцията Българска социалистическа партия да е водещата политическа мощ в идващото ръководство и позволява, че новият напредък на Българска социалистическа партия може да стартира от Пловдив. " Държавата не е в безпорядък, оставили сме я с милиард и половина остатък. Поставили сме основите за обществена и сигурна страна. Призовавам да се гласоподава за рационалност “ – моли той.

Вторият в листата на " Българска социалистическа партия за България “ и ръководител на Градския съвет на БСП Иван Петков допълни, че целите на социалистите в 48 Народно заседание са заложени още в предходния парламент. Петков изрази страдание, че някогашните общински съветници от Българска социалистическа партия в Общински съвет – Пловдив гласоподават дружно с представителите на ГЕРБ. " Ще се борим за град Пловдив. Пловдив би трябвало да бъде хубав град “ – акцентира Петков.

Кристиан Вигенин покани всички членове и симпатизанти на партията на закриването на акцията на " Българска социалистическа партия за България “ на 30 септември в Пловдив. На събитието ще участва ръководителят Корнелия Нинова и водачи на листи от разнообразни райони в страната.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР