Водачът на листата на ГЕРБ – СДС за 10 МИР

...
Водачът на листата на ГЕРБ – СДС за 10 МИР
Коментари Харесай

Христо Терзийски: Призовавам нашите съграждани да се пазят сами от COVID, защото държавата не може да им помогне

Водачът на листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили за 10 МИР - Кюстендил Христо Терзийски разяснява настоящи тематики от страната и хода на пандемията. Той съобщи: „ Призовавам нашите съграждани да се пазят сами от КОВИД, тъй като не може да им помогне. Ние ще пазим нашите симпатизанти от беззаконието, което постанова служебният вътрешен министър.”

Той прикани и за привършване на тези борби и войни, които се водят на всички фронтове, тъй като една след друга следват рецесии и проблеми както в стопанската система, по този начин и в опазването на здравето.

„ Всички тези рецесии и проблеми се пробват по един и същи метод да сепокрият - посредством един прахуляк, посредством една пушилка, която се подвига всеки Божи ден от служебния вътрешен министър, под давлението на Румен Радев за това, че няма никакви други проблеми,а се търсят единствено проблемите, които се намират при съперниците. Всеки ден умират хора, всеки ден има повишение на цените, а в края на краищата се търсят единствено тези, които купуват гласове - политически конкурент.
свързани новини6426на 28.10.202176427на 17.08.2021
Призовавам нашите съграждани да се пазят от Ковид-19; сами да се пазят, тъй като очевидно не може да помогне. А пък ние желаеме да кажем, че ние ще пазим нашите деятели и последователи от беззаконието, което постанова служебният вътрешен министър всеки един Божи ден, посредством тези псевдо интервенции против пазаруване и пласиране на гласове.

Призовавам нашите последователи да не се опасяват и да излязат самоуверено и да пропагандират за това нашите представители да получат най-високото доверие, което може да реализираме на 14 ноември”, сподели още Терзийски.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР