Водачът на листата и настоящ депутат Красен Кръстев подчерта, че

...
Водачът на листата и настоящ депутат Красен Кръстев подчерта, че
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС регистрира кандидатска листа в РИК Враца

Водачът на листата и сегашен народен представител Красен Кръстев акцентира, че дружно с претендентите за народни представители на Коалиция ГЕРБ-СДС влизат в акцията с упоритост да завоюват три мандата.

“Направихме първата крачка към следващата победа. Регистрирахме листа, формирана от опитни политици и потвърдени специалисти. Имаме самочувствието на най-голямата политическа мощ в региона. Социологическите изследвания отреждат на обединението голяма преднина пред другите партии, което ни дава съображение да се борим за три депутатски места в 50-то Народно заседание ”, съобщи пред медиите Красен Кръстев. Той благодари на ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов за гласуваното доверие още веднъж да е отпред на най-хубавия тим.

" С сътрудниците ще водим положителна акция, тъй като почитаме гласоподавателите на всички партии и когато изпълняваме обещаното, не ги разделяме - те всички са поданици на област Враца. Поредните избори са мотив хората да изразят убежденията си. Все по-голям % премислят своите настройки и вземат решение да отидат да гласоподават, което ни обнадеждава, че изборната интензивност за двата вота ще бъде над междинната. Това ще докара до по-висока легитимност на Народното събрание и на Екологичен потенциал ”, добави още Красен Кръстев. По думите му преобладаващото болшинство на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в идващия парламент ще спре опитите с властта и ще върне стабилността.



“Не бива да се позволява страната да изпада в политически и институционални рецесии. Обществото желае ясни решения, съответни дейности и управнически резултати. Една необятна и открита акция ще даде опция на всеки един от претендентите на нашата листа да стигне до повече хора, с които ще приказваме за постигнатото, заложеното като цели и за значимото място на ЕНП в Европейския парламент ”, обясни пред медиите депутатът и регионален координатор Красен Кръстев.

В записаната листа място намират познати и изтъкнати лица от партията на общинско и регионално равнище, както и представители на гражданската квота. За утвърждението на жителите във Врачанско ще се борят икономистът и лидер на листата Красен Кръстев, депутат в шест национални събрания, регионален координатор на партията за Враца и член на парламентарните комисии по енергетика и обществена и демографска политика.

Втори в листата е актуалният народен представител и регионален координатор на Младежи ГЕРБ, бизнесмен и държавник, лекар на икономическите науки Мартин Харизанов. Трети се подрежда общинският консултант в ОбС-Мездра, народен представител в 45-то Народно събрание и ръководител на НЧ “Просвета-1925 ” - Мездра Мирослав Аспарухов.

Под номер четири е потвърденият правист и юрист с дългогодишна процедура Стефан Плешоев, а пети е уважаваният ръководител на Сдружението на общопрактикуващите лекари във Враца и притежател на премията Лекар на годината доктор Емил Миленков. Номер 6 в листата е за заслужилия занаятчия на спорта и треньор на Националния тим по автомоделни спортове Дамян Петров, който е представител на съдружния сътрудник Съюз на демократичните сили. С номер 7 е икономистът и общински консултант в ОбС-Криводол Илиян Еленков. Агроинженерът и специалист на Национална работа за препоръки в земеделието в общински офис-Мизия Мариана Петкова е с номер осем. След нея се подрежда шефът на ДГ “Европейчета ” и ръководител на ЖГЕРБ за област Враца Пламена Цветанова, следвана от ексдиректора на Дирекция “Социално подкрепяне ” в Борован Яна Бецинска. Педагогът и заместител - шеф на СУ “Васил Воденичарски ” - Хайредин Цветомила Христова е под номер 11, след нея е шефът на първата частна манипулационна-медицинският експерт Илонка Петрова. Всеки един от тях има задоволително опит в изпълнителната и в локалната власт, както и потвърдена експертиза в най-важните публични сфери - опазване на здравето, юношески действия, обществени политики, обучение, стопанска система и финанси, просвета, право и нормативна уредба.

“Това е в действителност съвършен екип, на който мога да разгадавам, че с общи старания и поддръжката на нашите гласоподаватели ще реализираме безапелационна победа. Само по този начин ще можем да живеем в постоянна България и сигурна Европа ”, акцентира Красен Кръстев.

На регистрацията на листата на Коалиция ГЕРБ-СДС участваха представители на МГЕРБ, общински съветници и членове на всички общински структури на партията.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР