Водач не е спрял на стоп палка и е направил

...
Водач не е спрял на стоп палка и е направил
Коментари Харесай

Екшън в Сливен: Шофьор не спря на стоп палка и опита да избяга

Водач не е спрял на стоп палка и е направил опит да избяга в Сливен. Увеличил е скоростта и е минал на червен сигнал на светофара. Спрян е от полицейски екип, който открива, че лидерът е недееспособен. Съставен му е акт, номерата на автомобила са свалени, оповестява Министерство на вътрешните работи.

Днес Сливен осъмна със засилено полицейско наличие на основни булеварди, на вход и излаз от града и на най-натоварените кръстовища. Завишеният надзор е по линия на пътната сигурност и е в границите на профилирана интервенция, разпоредена от шефа на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Сливен старши комисар Димитър Величков, заяви Нова телевизия.

Извършват се инспекции на водачите за приложимост на алкохол и/или наркотични субстанции, дееспособност, скорост, съблюдаване на знаците, маркировката, светлините на светофарните уредби и други нарушавания, влияещи директно на пътния травматизъм.

На един от контролните пунктове в границите на 2 часа са тествани 57 автомобила и 89 лица. Съставени са 3 акта и 9 фиша.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР