Водач на лек автомобил загина на пътя на Лом-Монтана, съобщиха

...
Водач на лек автомобил загина на пътя на Лом-Монтана, съобщиха
Коментари Харесай

Зловеща катастрофа на пътя Лом-Монтана. Водач загина

Водач на лек автомобил почина на пътя на Лом-Монтана, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи.

На 21.01.2021 година към 18,40 ч. на районна прокуратура II-81, в региона на с. Долно Церовене, община Якимово, с посока на придвижване от гр. Лом към гр. Монтана, 50-годишен лидер от с. Крива бара при ръководство на лекия си автомобил „ Фолксваген Бора” с монтанска регистрация на прав сектор подхваща изпреварване на специфичен автомобил МАН със софийска регистрация, навлиза в насрещната пътна лента и се блъска в предната лява част на движещия се против него влекач „ Скания” със софийска регистрация, ръководен от 43-годишен лидер от гр. Карнобат.

Вследствие на удара лидерът на лекия автомобил губи надзор над ръководството, завърта се на пътното платно и се блъска странично в предната част на идващия движещ се в посока от гр. Монтана към гр. Лом влекач „ Скания” със софийска регистрация, ръководен от 30-годишен гражданин на с. Равнец.

Лекият автомобил „ Фолксваген Бора” излиза вляво отвън пътното платно. При ПТП-та са нанасени материални вреди по МПС- тата, а лидерът на лекия автомобил е умрял на място.

Водачите на товарните коли са тествани за използването на алкохол, като пробите им са негативни.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на районно управление (на МВР) Лом, осъществен е оглед на местопроизшествието и е формирано досъдебно произвеждане по чл.343 ал.1 писмен знак "в " във вр. с член 342 ал.1 Наказателен кодекс.

Трупът на умрелия лидер е превозен за аутопсия в МБАЛ Монтана. Работата по изясняване на случая продължава районно управление (на МВР) Лом.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР