Водач на лек автомобил в продължение на 2 часа се

...
Водач на лек автомобил в продължение на 2 часа се
Коментари Харесай

Грък летя със 180 км. в насрещното на магистрала Атина-Солун

Водач на лек автомобил в продължение на 2 часа се движеше с висока скорост в насрещното платно по автомагистралата Атина-Солун и преодоляваше без проблем полицейски заграждания, оповестява Атинската осведомителна организация АМНА, представена от БГНЕС.
Агенцията назовава гонката „ кинематографична” – нарушителят минал 180 км. по автомагистралата в сектора от Волос към Ламия и Атина.Полицейски патрули няколко пъти се опитвали да затворят пътя, само че на вятъра – лидерът преодолявал трудностите едно след друго, удрял полицейските коли, хвърлял по униформените предмети през прозореца на автомобила си, а на контролно-пропусквателен пункт разрушавал бариерите.

Накрая полицията се принудила да разположи като бариера товарен автомобил и няколко патрулни коли на контролно-пропусквателен пункт Трагана, на към 120 км. от столицата, с цел да спре нарушителя, които се врязал в камиона.

АМНА заяви, че нарушителят е ранен и е в болница, а водачът на камиона е леко потърпевш. Засега не е ясно за какво мъжът е трябвало да измине пътя в насрещното платно и да не се подчини на полицията.

По националната автомагистрала Атина-Солун позволената скорост е до 130 км./ч. Платната в двете уточни са разграничени о бетонна преграда.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР