Водач на автомобил, глобен за неправилно паркиране, напуснал паркомястото заедно

...
Водач на автомобил, глобен за неправилно паркиране, напуснал паркомястото заедно
Коментари Харесай

Шофьор подкара колата си със скоба на гумата

Водач на автомобил, санкциониран за погрешно паркиране, напуснал паркомястото дружно със скобата , сложена на гумата на колата му. Сигнал за това е подаден на горещия телефон на общината, осведомен е и екип на полицията.
 
Повече от 100 са сигналите, които старозагорци са подали на телефона единствено за интервала 6-8 март . Над 40 жители са алармирали за десетки погрешно паркирани коли в града. Подадена е информация и за изоставено МПС , което основава причина за ПТП, в региона на бившето заведение „ Каците “, по пътя за село Хрищени. Екип на общинското звено „ Контрол, екология и непорочност “ е направил инспекция и е открил, че автомобилът няма стикер за преминат Годишен механически обзор и наложителна застраховка. Информацията е предадена към Сектор „ Пътна полиция “. 
 
Гражданин е съобщил, че има нанесена вреда върху автомобила му, в резултат на рухване на снежна маса от покрив на постройка в региона на бул. „ Митрополит Методий Кусев'' №34.
 
На Горещия телефон има постъпил сигнал за съборена част от парапета на канала в региона на кръстовището на ул. „ Хаджи Димитър Асенов “ и „ Братя Жекови “. Оглед на място са направили екипи на Общинска полиция и звено „ Контол на публичен ред “. Мястото е обезопасено, а информацията предадена към „ Напоителни системи “.
 
За 3 отсечени дървета наоколо до гората над кв. „ Три чучура – север “ също е сигнализирано. Информацията е предадена към частната охранителна компания за усилване на контрола.
 
Гражданин е подал сигнал за куче , порода „ Питбул “, което е пуснато за свободна разходка без намордник в градинка на ул. „ Св. Княз Борис “. Проверка е осъществена от екип „ Контрол, екология и непорочност “, само че извършител не е открит. За разходка без собственик на куче , което е нападателно към преминаващите по улицата, е сигнализирано в региона на автобусното обръщало в кв. „ Кольо Ганчев “. Сигналът е ориентиран към дежурен екип на ОД на Министерство на вътрешните работи. Постъпила е информация за мощно нечист от домашни любимци тротоар от южната страна на ул.  " Братя Жекови "  №42. Районът е включен в графика за разчистване.
 
След информация от жители на Горещия телефон има отремонтирани паркомати , няколко л ампи от уличното осветяване , както и обезопасени капаци на шахти . Подадено е недоволство от жител за мощна музика от заведение в централната част на града, в празничния за дамите 8-и март.

Безплатен Горещ телефон на Община Стара Загора - 0800 157 37.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР