Внучката на Симеон Сакскобургготски – Мафалда, се готви за сватба,

...
Внучката на Симеон Сакскобургготски – Мафалда, се готви за сватба,
Коментари Харесай

Честито! Прекрасни новини за внучката на Симеон Сакскобургготски

Внучката на Симеон Сакскобургготски – Мафалда, се готви за женитба , научихме от .

27-годишната Мафалда е най-голямата от 11-те внуци на Симеон Сакскобургготски, който през юни ще навърши 85 години, и първата от тях, която ще мине под венчилото.

Според извънредна обява в испанското списание "Ола " Мафалда ще се омъжи за дългогодишния си сателит Марк Абуслейман през май. Избраникът ѝ е английски финансист от ливански генезис, с който съгласно списанието изпълнителката има връзка от осем години.
 image2_16x9.png Възлите на ориста са в Телец и Скорпион: какви промени и изненади чакат всяка зодия На фокус
Изборът на за място на сватбата наподобява напълно натурален за Мафалда. Родителите ѝ, които са разграничени, имат особена история с Балеарските острови. Майка ѝ Росарио Надал е родом от Майорка. Баща ѝ Кирил Сакскобургготски има къща навътре в острова. През последните години той се мести там с партньорката си, английската бизнесдама Катрин Бътлър. Мафалда идва всяко лято, с цел да прекара ваканцията си на острова.
 Мафалда – красивата внучка на Симеон Сакскобургготски  Мафалда – красивата внучка на Симеон Сакскобургготски  Мафалда – красивата внучка на Симеон Сакскобургготски  Мафалда – красивата внучка на Симеон Сакскобургготски
Влюбената двойка се среща в Лондон, а по-късно отпътува за Бостън, където и двамата не престават университетското си образование – внучката на Симеон Сакскобурготски е записана в влиятелния музикален лицей "Бъркли ", а Марк учи компютърно инженерство в Харвард.

След като прекарва известно време в Лондон и Съединени американски щати, тя се открива в Мадрид, а той работи в региона на финансите и в същото време продължава образованието си в Харвард.

Екипът на Edna.bg пожелава обич, безпределно благополучие и споделеност на младото семейство!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР