Внучката на актрисата Виолета Донева- Ивет Стайкова, отива на съд

...
Внучката на актрисата Виолета Донева- Ивет Стайкова, отива на съд
Коментари Харесай

Ивет Стайкова отива на съд за убийството на баба си, актрисата Виолета Донева

Внучката на актрисата Виолета Донева- Ивет Стайкова, отива на съд за убийството на баба си. Това оповестиха от градската прокуратура.

Убийството е осъществено по изключително непосилен метод и с особена свирепост, написа в обвинителния акт.

Според обвиняването до 18 октомври 2022 година Стайкова живеела дружно с приятеля си. През този интервал употребявала марихуана и други опиати и проявявала експанзия както към приятеля си, по този начин и към неговата майка. Заради това приятелят на Ивет провел диалог с нейната баба - актрисата Виолета Донева. Тя не одобрявала използването на опиати и държанието на своята внучка, а поради това Ивет таила възприятие на ненавист към баба си.

На идната вечер двете били сами в жилището на Донева. Ивет, която имала желанието да убие баба си, която стояла изправена в едно от пространствата, взела кухненски нож с дължина на острието 12 см и нанесла с него общо 54 прободно-порезни рани в региона на главата и тялото на старата жена.

След като умъртвила баба си, Ивет напуснала жилището на идващия ден. Експертизи демонстрират, че Стайкова разбирала свойството и смисъла на осъщественото.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР