Внучка на президента на САЩ Джо Байдън ще сключи брак

...
Внучка на президента на САЩ Джо Байдън ще сключи брак
Коментари Харесай

Сватба в Белия дом: Внучката на Байдън се жени в събота

Внучка на президента на Съединени американски щати Джо Байдън ще подписа брак в Белия дом , заяви АП, предадено от Българска телеграфна агенция.

Наоми Байдън ще се омъжи за Питър Нийл в събота.

President Joe Biden’s granddaughter Naomi Biden and her fiance, Peter Neal, will be married on the South Lawn on Saturday in the 19th wedding in White House history. Naomi is the first granddaughter of a president to be married at the White House.
— The Associated Press (@AP)
Т ова ще бъде 19-ата женитба в историята на Белия дом. Според Историческата асоциация към американското президентство обаче за първи път булката е внучка на президента. Това ще е и първата женитба на Южната ливада на Белия дом.

Обща другарка срещнала 28-годишната Наоми Байдън и 25-годишния Нийл преди към четири години в Ню Йорк и от този момент те са дружно . Внучката на американския президент е щерка на сина му Хънтър Байдън. Нийл е приключил неотдавна юридическия факултет на Университета на Пенсилвания. Двамата живеят във Вашингтон.

Девет от 18-те документирани сватби в Белия дом са на президентски дъщери. Последната е на дъщерята на Ричард Никсън, Триша, през 1971 година. Племенници, наследник и братя и сестри на първите дами също са сключвали брак в фамозната постройка. Един от президентите, Гроувър Кливланд, се е оженил в Белия дом по време на мандата си.

Първата дама на Съединени американски щати Джил Байдън съобщи, че се вълнува да види по какъв начин нейна внучка " възнамерява сватбата си, по какъв начин прави своя избор, по какъв начин се трансформира, разбирате ли, в независима персона, а тя е толкоз красива " . " Така че нямам самообладание всички вие да я видите като младоженка " , добави неотдавна баба ѝ в токшоуто на певицата Кели Кларксън.

Стюарт Макларън, президент на Историческата асоциация към Белия дом, съобщи, че специфичните мотиви в американското президентство не се не помнят бързо. " Ако имате привилегията да отпразнувате там празник или специфичен мотив в живота си, като женитба, това е доста запаметяващо се събитие " , акцентира той. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР