Внощта преди церемонията за 95-ите награди Оскар много от най-ярките

...
Внощта преди церемонията за 95-ите награди Оскар много от най-ярките
Коментари Харесай

В навечерието на Оскарите: Звездите на Холивуд се събраха на годишната гала вечеря на Шанел

Внощта преди церемонията за 95-ите награди " Оскар " доста от най-ярките звезди на Холивуд не си легнаха рано, заяви Асошиейтед прес.

Вместо това те цяла нощ бъбриха с чаши шампанско и мартини в ръце в зала " Поло " на " Бевърли Хилс хотел " на годишната церемония вечеря на " Шанел " и Чарлз Финч.

Поканата за нея е по-трудно постижима даже и от място за церемонията за премиите на американската киноакадемия.

Салонът, в който в миналото вечеряли Кларк Гейбъл и Деръл Зенък, бе изпълнен от най-ярките гении в киноиндустрията, множеството от които бяха облечени от глава до пети в " Шанел " - Кристен Стюърт, Марион Котияр, Никол Кидман, Камила Морон.

На аления килим Кидман и Стюърт се затичаха една към друга, прегърнаха се и позираха пред камерите.

" Мина толкоз доста време ", сподели Кидман. След малко към тях се причисли Котияр. По-късно в залата Кидман беседва с Идрис Елба, прегърна Ариана ДеБос, а Теса Томсън бъбреше с номинираната за " Оскар " за най-хубава актриса в основна роля Андреа Райзбъро. " Сигурна съм, че си изморена ", сподели Томсън.

Андрю Гарфийлд се прегърна с Тоби Макгуайър, след това и двамата разговаряха с режисьора на " Китът " Дарън Аранофски.

Сред гостите бяха Майкъл Б.Джордан, Хю Грант, Бри Ларсън, Сигърни Уивър, Мини Драйвър, Лили Джеймс, Сара Поли, Джери Брукхаймър, Пати Дженкинс.

" Шанел " и киното са свързани отдаван, още от първите дни на стилната къща.

През 1930 година Самюъл Голдуин кани Габриел Шанел в Холивуд, с цел да облича звезди от ранга на Глория Суонсън. В Париж Шанел сътрудничи с френски режисьори като Жан Реноар, грижи се за облеклото на звезди като Жан Моро и Роми Шнайдер.

" Шанел " поддържа самостоятелни продукции като " Анет " на Леос Каракс и " Островът на Бергман " на Миа Хансен-Льове.

Модната къща финансира и " Облаците на Силс Мария " на Оливие Асаяс, повече от десетилетие поддържа стратегии за млади режисьори и за възобновяване и запазване на киноленти.

Не всеки от гостите на галата на " Шанел " ще бъде и на церемонията за премиите " Оскар " в неделя вечер, само че сигурно там ще бъде режисьорката Ейва Дюверне, член на управителния съвет на Академията за кинематографично изкуство и просвета на Съединени американски щати.

" Очаквам една спокойна, естествена гала ", сподели тя. " Бях там предходната година и беше малко травматично. Искам просто да е прелестно и без особени събития. Това би било прелестно ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР