"Внимавай. Недей да снимаш повече, защото градът е малък, всички

...
"Внимавай. Недей да снимаш повече, защото градът е малък, всички
Коментари Харесай

Заплахи към репортер на Господарите: Внимавай, градът е малък, лоши неща могат да ти се случат

"Внимавай. Недей да снимаш повече, тъй като градът е дребен, всички се познаваме и доста неприятни неща могат да ти се случат. "

Такава опасност получил репортерът на "Господари на ефира " Димитър Върбанов поради следствие за проблематичен градеж във Велико Търново, сподели NOVA.

Оперираха бития публицист Иво Никодимов

Иво Никодимов след побоя: По-добре съм, бях подготвен през днешния ден да работя

"Докато обядвах в заведение във Велико Търново влязоха двама мъже. Единият се показа като Бедри. Попита ме какъв е казуса със градежа ", споделя Върбанов. Последвала опасността.

На нея става очевидец и кореспондентът на Българска национална телевизия в града Зорница Илиева, която обядвала с Върбанов.

Разследването на "Господарите ", излъчено тази седмица, демонстрира рисковите условия на труд на въпросния градеж. Много от служащите на него не употребяват защитни каски и ръкавици, а огромна част нямат трудови контракти.

Мъжът, отправил закани на Върбанов, е бил привикан на разпит в полицията. Оказало се, че е наследник на притежателя на строителната компания, отговаряща за обекта.

"След излъчването на първия репортаж ни писаха над 20 индивида, ощетени от тази компания. Ние би трябвало да проверим всички тези случаи. Затова поискахме помощ от полицията ", посочи Върбанов. Неговото следствие ще продължи.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР