Внезапната загуба на интерес към секса при мъжете и жените

...
Внезапната загуба на интерес към секса при мъжете и жените
Коментари Харесай

Сексолог: Ето защо мъжете и жените внезапно губят интерес към секса

Внезапната загуба на интерес към секса при мъжете и дамите може да бъде породена от редица фактори, главните от които са здравословни проблеми и рецесии в връзките, съобщи сексологът Диана Генварская пред " Известия ".
Специалистът съобщи, че хормоналният дисбаланс и неналичието на значими витамини и минерали в организма могат да повлияят отрицателно на половото предпочитание. Многобройни вътрешни проблеми на човек също могат да повлияят на интереса към секса. Недоволство от себе си и близките, загубата на интерес към живота, стресът и психологичните болести неизбежно водят до понижаване или цялостно изгубване на влечението, посочи сексологът.
Също по този начин, съгласно Генварская, равнището на либидото е неразривно обвързвано с качеството на взаимоотношенията. Ако няма доверие сред сътрудниците, възприятие за сигурност, желанието за секс естествено изчезва. В допълнение, мъжът може да има проблеми с потентността заради подозрение в себе си. Това се случва, в случай че избраницата престане да демонстрира интерес към него и „ не го подтиква с държанието си “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР